Ram 30x40

Ramar i storleken 30x40 cm. Rama in dina 30x40-posters med en kvalitetsramar från vårt stora sortiment. Våra träramar tillverkas i Sverige och våra aluminiumramar kommer från Nielsen i Tyskland. Alla ramar har riktigt glas för bästa känsla och bildåtergivning.

Visar 266 produkter av 266Vad söker du?

Today is your framing day

Inramningstips #4

En svart ram skapar en distinkt och tydlig inramning till din poster.

Inramningstips #9

Skapa variation på din postervägg genom att använda olika sorters ramar.

Inramningstips #10

Använd många olika storlekar på dina tavlor för att skapa variation på din tavelvägg.

 

Ramar i storleken 30x40

Rama in dina posters med ramar av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar kommer från Nielsen Design i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.
Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar i 30x40 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storleker (t.ex. 13x18, 18x24, A4 (21x30), 50x70, 70x100). Då kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra 30x40-ramar finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.