reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Handla som företag

Tavlor, ramar och inramning för dig som företagskund

Hos FRAME IT Business kan ditt företag handla tryggt och enkelt via faktura och få era varor skickade direkt till er med våra alternativ för företagsleveranser.
Vi har lång erfarenhet inom företagsförsäljning och kan hjälpa er med förslag på vad som blir bäst och snyggast för just era lokaler, kontor, väntrum, konferensrum eller annat.

Vi erbjuder ett stort antal olika ramar och posters. Hos oss kan ni också printa era egna bilder på alla olika papper. Vi har även standardpassepartouter, måttanpassade passepartouter, ramverkstad, montering och inramning under ett och samma tak.
Vi har allt som hör väggen till så tveka inte att skicka iväg en fråga om du inte hittar det du söker, vi kan lösa det mesta.

Kontakta oss

Kontakta oss via chatten eller via email: foretag@frameit.se
Ni kan även ringa oss på tele: 070-717 77 00

Handla på webben

Nu kan ni även beställa som företag hos oss på webben. När ni checkar ut så väljer ni "Handla som Organisation/Företag" i Klarna Checkout. 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}