reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ favItemsCount }}   {{ cartItemsCount }}
Framkalla bilder - fotoförstoringar i bästa kvalitet

Framkalla bilder - fotoförstoringar i bästa kvalitet

Beställ foton utan krångel, snabbt och enkelt

Vi vill göra det enkelt att framkalla bilder från dina egna foton. I vår Printstudio kan du ladda upp din bild, redigera bilden med filter och effekter, lagga till text och grafik, och välja papper och storlek. När du är klar så lägger du bilden i varukorgen och checkar ut din beställning. Vi printar och skickar din beställning inom 3-5 arbetsdagar.

Börja här! Ladda upp din bild och beställ prints

 

Vi kan skriva ut bilder på olika typer av papper

Börja här, välj papper för din bild. Vi kan skriva ut din bild på matt papper, blankt fotopapper, fine art eller canvas.

 

Bildredigering i Printstudion

Framkalla bilder, redigera och beställ prints

Nu har vi ett helt nytt bildredigeringsverktyg när du vill framkalla bilder. I vår printstudio kan du enkelt redigera din bild genom att lägga på fotofilter, justera färgmättnad, kontrast, ljushet och en massa andra parametrar. Dessutom kan du lägga till grafiska element, lägga till text och rita på frihand i din bild.

Hur stort kan man printa bilden?

Det är en vanlig fråga som vi får när kunder vill framkalla bilder. För att du enkelt ska veta hur stort du kan printa din bild så har vi lagt till en kvalitetsindikator online. När du laddar upp din bild så kontrollerar vi hur många pixlar den innehåller och visar med en kvalitetsindikator hur stort du kan printa din bild. Det är en snabb och enkel visuell guide som gör det enklare att välja storlek på dina prints.

 

Vi gör det enkelt att framkalla bilder från mobilen

Att framkalla bilder från din mobiltelefon är ett enkelt sätt att bevara dina minnen på ett mer fysiskt sätt än att bara ha bilden i din mobil. I den digitala tidsåldern som vi nu lever i, ger framkallning av bilder en unik möjlighet att återuppleva och dela ögonblicken genom att visa bilderna i form av tavlor på väggen.

För att framkalla bilder behöver du först välja de bilder du vill ha utskrivna. Det kan vara allt från speciella ögonblick vid familjehögtider till vackra landskap eller roliga stunder med vänner. Många mobiltelefoner har inbyggda redigeringsverktyg som gör det möjligt att justera ljusstyrka, kontrast och färg innan du skickar dem för framkallning, så att din bild blir så fin som möjligt.

Nästa steg är att välja en pålitlig leverantör. Vi på FRAME IT vill göra det enkelt för dig som kund att framkalla bilder från din mobiltelefon eller dator. När du har laddat upp din bild så kan du välja papperstyp och storlek på din print. När du har gjort dina val är det bara att bekräfta beställningen och invänta leveransen. 

Bevara dina minnesvärda ögonblick

Att framkalla bilder från din mobiltelefon ger inte bara möjlighet att göra tavlor av dina favoritminnen, utan det är också ett sätt att slå ett slag för fotografi som konstform. Det är något speciellt med att hålla i en printad bild, och det kan också vara en perfekt present för vänner och familj. Så nästa gång du fångar ett minnesvärt ögonblick med din mobiltelefon, passa på att skriva ut den och rama in. Det är ett enkelt och njutbart sätt att ge dina digitala bilder ett verkligt liv och göra dem till varaktiga minnen som du kan dela och beundra varje dag.

Men vilka bilder ska man beställa foton från? Många vill framkalla bilder från speciella tillfällen som födelsedagar, semestrar eller helt enkelt vackra ögonblick i vardagen. Många fotoredigeringsappar och program erbjuder verktyg för att förbättra bildkvaliteten innan printning, där kan man också ibland lägga till filter och effekter för att göra bilden är bättre. Nästa steg är att välja hur du vill framkalla bilder. Du kan skriva ut enstaka fotografier i olika storlekar och rama in, men du kan också skriva ut flera bilder och skapa en kollagevägg. Valet är ditt och det finns många möjligheter skriva ut och rama in dina bilder. 

 


 

Framkalla bilder i butik, vi har flera butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala

En stark trend just nu är att framkalla bilder online men du kan även göra det i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Ta med dina bilder på en minnessticka eller skicka dem via mail. Vi kan hjälpa dig att skanna in dina bilder från fotografier om du har sådana du vill förstora. Med hjälp av avancerade programvaror så kan vi även hjälpa dig att skala upp bilder och göra stora prints från väldigt små filer. Vi kan framkalla bilder på plats och självklart får du alltid personlig hjälp av vår superproffsiga personal.

 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}