Passepartout till dina ramar

Passepartout till dina ramar

En passsepartout är viktig del i en inramning för att lyfta fram motivet på bästa sätt. Dessutom skyddar en passepartout din bild då den förhindrar att bilden kommer i kontakt med glaset i ramen.

Syrafri passepartout

Vi säljer endast syrafria passepartouter som gör att din inramning får lång hållbarhet och förhindrar att din poster eller print inte gulnar med tiden.

Populära passepartouter

Alla kategorier

Passepartout per storlek

10x15, 13x18, 15x21, 18x24, A4, 24x30, 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50,

Passepartout till dina ramar

En passepartout använder man för skydda bilden i inramningen. Passepartouten placeras mellan bilden och glaset när man gör en inramning och förhindrar att bilden och glaset ligger mot varandra. Det gör att bilden inte förstörs med tiden. Alla våra passepartouter är tillverkade av syrafritt material i museum-kvalitet.

Inramningar som proffsen gör det

Med en passepartout får din tavla ett proffsigt utseende. Passepartouten skapar en visuell distans mellan motivet och ramen vilket gör att motivet får mer utrymme i inramningen. Det gör även att motivet skärmas av från distraktioner och upplevs på ett sätt som lyfter fram bilden. Du kan också välja passepartouten i en färg som harmoniserar eller kontrasterar med färgerna i bilden och på så sätt skapas en helhet som gör att hela tavlan får ett större och mer distinkt uttryck.