Printa dina bilder

Printa dina bilder och skapa en personlig tavla som sätter din egen prägel på väggarna hemma. I FRAME IT Printstudio kan du enkelt printa dina bilder från din mobil eller dator och skapa unika posters och tavlor i många olika storlekar och format.

 
Läs mer

Personlig tavelvägg med egna bilder

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

Printa dina bilder

Hos oss kan du printa bilder direkt från din mobil eller dator och beställa prints i bästa kvalitet. Välj matt eller blankt fotopapper, välj format och storlek och komplettera med passepartout och ram om du vill. Du kan ladda upp bilden online och få din print hemskickad eller komma till oss i butik och få hjälp och råd med både print och inramning. Vi har professionella storformatsskrivare i alla våra butiker så att vi kan printa din bild direkt på plats.

Dölj texten
Print på matt papper från egen bild
Pris fr. 129 SEK
Print på blankt papper från egen bild
Pris fr. 169 SEK
Print på konstpapper från egen bild
Pris fr. 259 SEK
Print på canvas från egen bild
Pris fr. 379 SEK
-
Pris fr. 995 SEK
Print på akrylglas 5mm från egen bild
Pris fr. 1860 SEK