Stäng MENU
Stäng Din varukorg

Printa dina bilder

Framkalla dina egna bilder i Printstudion

Vi gör det enkelt att framkalla bilder och beställa prints från dina egna fotografier. Ladda upp bilderna direkt från din dator eller mobil och beställ dina prints, snabbt och enkelt med professionellt resultat.

Gör en Personlig tavelvägg med dina egna bilder

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

Printa dina bilder hos oss

Hos oss kan du printa bilder direkt från din mobil eller dator och beställa prints i bästa kvalitet. Välj matt eller blankt fotopapper, välj format och storlek och komplettera med passepartout och ram om du vill. Du kan ladda upp bilden online och få din print hemskickad eller komma till oss i butik och få hjälp och råd med både print och inramning. Vi har professionella storformatsskrivare i alla våra butiker så att vi kan printa din bild direkt på plats.

Visa mindre

Print på matt papper

PRINT PÅ MATT PAPPER

Printa dina bilder på matt papper. Prisvärt alternativ för alla typer av bilder.

Fotoförstoring

FOTOFÖRSTORING

Printa dina bilder på blankt fotopapper. Lyxig print för alla typer av bilder.

Print på Fineart

FINE ART PAPER

Printa dina bilder på konstpapper. Konstpapperet ger en exklusiv känsla till din bild.

Prints från egen bild

Dina bästa bilder borde hänga på väggen

Det har aldrig varit så lätt som det är nu att ta bilder och fotografier, men oftast använder vi dem bara för att posta på sociala medier. Vi vill göra det lätt för dig att printa dina bilder så att du kan hänga upp dem på väggen. I vår Printstudio kan du själv ladda upp dina bilder och beställa prints i format från A4 upp till 100x150cm.

Vi har olika papper för dina prints

Du väljer själv vilket material du vill printa på: Matt papper för prisvärda prints, Fotopapper för riktigt snygga prints med mycket kontrast och färgmättnad eller Fineart papper som med sin strukturerade yta ger en lyxig känsla som påminner om akvarellmålningar. Vi printar dina bilder på professionella skrivare med ett miljövänligt vattenbsaerat pigmentbläck som ger lång hållbarhet på din print.

Beställ en färdig tavla från din bild

Canvastavla

Vi kan hjälpa dig att göra canvastavlor från dina bilder. En canvastavla printas på canvasduk som sedan spänns upp på en kilram av trä, ett klassiskt och snyggt sätt att göra färdiga tavlor från dina bilder.

Tavla av akrylglas

Om du vill ha en mer lyxig tavla så kan vi även printa på akrylglas. Din bild printas på baksidan av akrylglaset och hängs upp på väggen med en dold monteringsanordning. På så sätt ser tavlan ut avv sväva från väggen samtidigt som akrylglaset ger en oöverträffad finish till din bild.

Print på canvastavla

PRINT PÅ CANVASTAVLA

Printa dina bilder som canvastavlor och häng upp dem på väggen.

Print på akrylglas

PRINT PÅ AKRYLGLAS

Printa dina bilder på akrylglas. Lyxig finish med dold upphängning.