posters-olle-eksell-frameit

Framkalla dina egna bilder

Framkalla dina digitala bilder och skapa personliga tavlor. Hos oss kan du enkelt printa dina bilder och skapa unika tavlor till dina väggar.

Vi kan printa dina foton

Vi hjälper dig att printa dina bilder från dator eller mobil, snabbt och enkelt. I vår Printstudio kan du enkelt beställa prints i valfri storlek. Lägg till en passepartout och en ram så har du en helt personlig tavla, redo att hänga upp på väggen hemma.

- Visa mer -
- Visa mindre -
Framkalla dina bilder till prints och posters, printa din egen bild

Framkalla bilder till prints

Låt inte dina bilder samla damm i mobilen! Det är lätt och kul att ta bilder med mobilen och digitalkameran för att föreviga minnesvärda ögonblick. Faktiskt så är det lika lätt att få bilderna printade, bara ladda upp bilden i vår Printstudio och vips så kan du skapa din egen personliga print eller tavla.

Personlig tavelvägg

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

1-2-3 Print

Det är inte svårt att printa dina egna bilder hos oss. I vår Printstudio kan du ladda upp din bild och själv välja material och storlek. Vi printar allt från 21x30cm upp till 100x200cm, både på matt papper och fotopapper. Vi kan också göra canvastavlor och fine-art prints för mer exklusiva tavlor. Komplettera med en ram och passepartout så har du snabbt och enkelt skapat din egen personliga tavla, redo att hängas upp på väggen.