15% rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på hela sortiment.
Fyll i din email-adress så skickar vi din rabattkod!


Handla ramar på FRAME IT
15% rabatt när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Klicka här
printstudio-print-your-own-poster-frameit

Framkalla dina egna bilder

Framkalla dina bilder och skapa en personlig tavla som sätter din egen prägel på väggarna hemma. I FRAME IT Printstudio kan du enkelt printa dina bilder från din mobil eller dator och skapa unika posters och tavlor i många olika storlekar och format. Ladda upp din bild online eller kom in till oss i butik så hjälper vi dig.

Printa dina foton direkt från mobilen

Vi hjälper dig att printa dina bilder från dator eller mobil, snabbt och enkelt. I FRAME IT Printstudio gör vi det enkelt beställa prints i valfri storlek, och komplettera med ramar och passepartouter för att skapa en personlig tavla. Ladda upp bilden och välj vilket papper, storlek och format du vill ha på din print. Lägg till passepartout och ram från vårt sortiment av ramar i standardformat så monterar vi ihop allt och du får en färdig tavla att hänga upp på väggen.

- Visa mer -
- Visa mindre -
Framkalla bilder | Printa bilder online

Personlig tavelvägg med egna bilder

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

Framkalla bilder till prints

Hos oss kan du printa bilder direkt från din mobil eller dator och beställa prints i bästa kvalitet. Välj matt eller blankt fotopapper, välj format och storlek och komplettera med passepartout och ram om du vill. Du kan ladda upp bilden online och få din print hemskickad eller komma till oss i butik och få hjälp och råd med både print och inramning. Vi har professionella storbildsskrivare i alla våra butiker så att vi kan printa din bild direkt på plats.


 

HANDLA HOS FRAME IT

Hållbara ramar av bästa kvalitet

Kvalitet och hållbarhet

30 dagars ångerrätt

30 dagars ångerrätt

Snabb leverans

Snabb leverans