{{ cartItemsCount }}
Stäng Menu
Stäng Varukorg
loding
{{ item.title }} Antal {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.finalpriceinclvattotal) }} {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.finalpriceinclvattotal) }} {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.priceinclvattotal) }}

Printa dina bilder

Framkalla dina egna bilder i Printstudion

Vi gör det enkelt att framkalla bilder och beställa prints från dina egna fotografier. Ladda upp bilderna direkt från din dator eller mobil och beställ dina prints, snabbt och enkelt med professionellt resultat. Visa mer

Gör en Personlig tavelvägg med dina egna bilder

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

Printa dina bilder hos oss

Hos oss kan du printa bilder direkt från din mobil eller dator och beställa prints i bästa kvalitet. Välj matt eller blankt fotopapper, välj format och storlek och komplettera med passepartout och ram om du vill. Du kan ladda upp bilden online och få din print hemskickad eller komma till oss i butik och få hjälp och råd med både print och inramning. Vi har professionella storbildskrivare i alla våra butiker så att vi kan printa din bild direkt på plats.

Print på matt papper

PRINT PÅ MATT PAPPER

Printa dina bilder på matt papper. Prisvärt alternativ för alla typer av bilder.

Fotoförstoring

FOTOFÖRSTORING

Printa dina bilder på blankt fotopapper. Lyxig print för alla typer av bilder.

Print på Fineart

FINE ART PAPER

Printa dina bilder på konstpapper. Konstpapperet ger en exklusiv känsla till din bild. 

Print på canvastavla

PRINT PÅ CANVASTAVLA

Printa dina bilder som canvastavlor och häng upp dem på väggen.

 

Beställ studentskylt till studenten

Nu är det dags att göra egen studentskylt till studenten! Välj från flera olika studentskyltar i tre olika storlekar: 35x50, 50x70 (vår storsäljare) och 70x100 cm. Vi kan även göra din studentskylt dubbelsidig i storlek 50x70. Samtliga skyltar levereras med pinne

Välj från flera olika mallar

Vi har tagit fram mallar för din studentskylt som är både moderna och klassiska. Hos oss finns dom klassiska mallarna med studentmössar, svenska flaggor och traditionella färger. Men vi har även moderna studentskyltar med stilrena mallar ochsnygga grafiska element. Oavsett om du söker en traditionell eller modern studentskylt så kan du hitta den hos oss.

Beställ här

Studentskylt 2023 FRAME IT

 

Prints från egen bild

Dina bästa bilder borde hänga på väggen

Det har aldrig varit så lätt som det är nu att ta bilder och fotografier, men oftast använder vi dem bara för att posta på sociala medier. Vi vill göra det lätt för dig att printa dina bilder så att du kan hänga upp dem på väggen. I vår Printstudio kan du själv ladda upp dina bilder och beställa prints i format från A4 upp till 100x150cm.

Vi har olika papper för dina prints

Du väljer själv vilket material du vill printa på: Matt papper för prisvärda prints, Fotopapper för riktigt snygga prints med mycket kontrast och färgmättnad eller Fineart papper som med sin strukturerade yta ger en lyxig känsla som påminner om akvarellmålningar. Vi printar dina bilder på professionella skrivare med ett miljövänligt vattenbsaerat pigmentbläck som ger lång hållbarhet på din print.

/printstudio/