reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ favItemsCount }}   {{ cartItemsCount }}

Printa dina egna bilder

Vi gör det enkelt att framkalla bilder och beställa prints från dina egna fotografier. Ladda upp bilderna direkt från din dator eller mobil och beställ dina prints, snabbt och enkelt med professionellt resultat. Visa mer

Framkalla bilder hos oss

Hos oss kan du printa bilder direkt från din mobil eller dator och beställa prints i bästa kvalitet. Välj matt eller blankt fotopapper, välj format och storlek och komplettera med passepartout och ram om du vill. Du kan ladda upp bilden online och få din print hemskickad eller komma till oss i butik och få hjälp och råd med både print och inramning. Vi har professionella storbildskrivare i alla våra butiker så att vi kan printa din bild direkt på plats.

Gör en personlig tavelvägg med dina egna bilder

Varför inte skapa din egen tavelvägg hemma från dina bilder? Att printa ut bilderna på familjen, husdjuren, från bröllopet eller festen som helst gör att man minns tillfället på ett tydligare sätt. Bilder med en personlig touch sätter också en personlig prägel på ditt hem, dina gäster kommer garanterat att titta på tavelväggen och få en inblick i ditt liv och din personlighet. Blanda gärna bilderna så att de representerar just dig och det som du gillar. Det blir lite som att titta på Facebook fast på riktigt.

I am green

FRAME IT Printstudio
Ladda upp din bild och beställ prints
Tillverkas i Sverige - bra miljöval

Print på matt papper

PRINT MATT PAPPER

Printa dina bilder på matt papper. Prisvärt alternativ för alla typer av bilder.

Fotoförstoring

FOTOFÖRSTORING

Printa dina bilder på blankt fotopapper. Lyxig print för alla typer av bilder.

Print på Fineart

FINE ART PAPER

Printa dina bilder på konstpapper. Konstpapperet ger en exklusiv känsla till din bild. 

Print på canvastavla

PRINT PÅ CANVASTAVLA

Printa dina bilder som canvastavlor och häng upp dem på väggen.

Studentskylt för studenten

Köp din studentskylt här

Vi har studentskyltar i flera olika stilar och storlekar för studenten 2024. Våra studentskyltar printas på fint matt papper och limmas på foamboard så att den får bra stadga. Studentskylten levereras med pinne som enkelt sätts fast på baksidan av skylten med förapplicerad dubbelhäftande tejp.

Beställ på webbben eller i butik.

Du kan beställa din studentskylt på webben eller i våra butiker. Våra skyltar finns i 3 olika storlekar: 35x50, 50x70 och 70x100. Vi har även dubbelsidiga studentskyltar i 50x70cm. Nytt för i år är studentbanderoller! Det är en banderoll i samma stil som studentskylten, perfekt att sätta på väggen för studentmottagningen. De finns i storlek 50x125 och 80x200cm.

Köp studentskylt

 

Ladda upp din bild, redigera och beställ prints

Nu har vi ett helt nytt bildredigeringsverktyg som du kan använda när du laddar upp dina bilder och ska beställa prints. I vår printstudio kan du enkelt redigera din bild genom att lägga på fotofilter, justera färgmättnad, kontrast, ljushet och en massa andra parametrar. Dessutom kan du lägga till grafiska element, lägga till text och rita på frihand i din bild.

Kvalitetsindikator

När du laddar upp din bild så kontrollerar vi hur många pixlar den innehåller och visar med en kvalitetsindikator hur stort du kan printa din bild. Det är en snabb och enkel visuell guide som gör det enklare att välja storlek på dina prints.

Bildredigering i Printstudion

 

Dina bästa bilder borde hänga på väggen

Det har aldrig varit så lätt som det är nu att ta bilder och fotografier, men oftast använder vi dem bara för att posta på sociala medier. Vi vill göra det lätt för dig att printa dina bilder så att du kan hänga upp dem på väggen. I vår Printstudio kan du själv ladda upp dina bilder och beställa prints i format från A4 upp till 100x150cm.

Vi har olika papper för dina prints

Du väljer själv vilket material du vill printa på: Matt papper för prisvärda prints, Fotopapper för riktigt snygga prints med mycket kontrast och färgmättnad eller Fineart papper som med sin strukturerade yta ger en lyxig känsla som påminner om akvarellmålningar. Vi printar dina bilder på professionella skrivare med ett miljövänligt vattenbsaerat pigmentbläck som ger lång hållbarhet på din print.

Prints från egen bild

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}