reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

FRAME IT Sergel Stockholm

 

RAMAR OCH INRAMNINGAR Sergel

Den 30 oktober 2020 öppnar vi en ny butik i hjärtat av Stockholm! Välkommen till FRAME IT Sergelgången med ingång från Sergels torg, NK och Gallerian. Vi har ett stort sortiment av posters, tavlor och ramar i standardstorlekar. I vår ramverkstad hjälper vi dig med med måttanpassade inramningar och personliga tavlor.

Ramar & ramverkstad

Vi har Stockholms största butikssortiment med ramar från 10x15cm upp till 100x140cm. I ramverkstaden har vi hundratals ramlister och passepartouter för att skapa din egen ram i exakt den storlek du önskar. Hos oss kan du rama in vad som helst: Posters, fotokonst, konsttryck, målningar, tröjor, minnessaker och mycket mer. Om du söker efter ramar i Stockholm så är det här rätt butik för dig!

Posters & prints

Vi säljer fotokonst, posters och prints till dina väggar. Genom ett samarbete med Pictufy.com, en global fotocommunity, kan vi erbjuda tusentals bilder som fotokonst. Vi jobbar även med konstnärer och illustratörer som t.ex. Mikes Art, med lekfulla och konstnärliga tolkningar av kända favoriter. Hos oss hittar du alltid trendiga posters och prints för dina väggar.
Du kan också använda din egen bild för att skapa en personlig tavla. Du väljer själv storlek, material och inramning.

Välkommen till oss i Sergel hälsar butikschef Steffi med personal!

FRAME IT Sergel Stockholm

Tele: 08-22 24 22
Email: sergel@frameit.se

Öppettider:

Mån-Fre 10:30 - 19
Lör 11 - 17
Sön 12 - 16

Avvikande öppettider:

6 juni 12 - 16

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}