ramar-till-posters-inramningar-frameit

Ramar för posters och inramningar

Köp ramar av hög kvalitet för posters, prints, fotografier, konstverk och andra typer av objekt. Vi har små ramar, stora ramar, kvadratiska ramar och måttanpassade ramar, vad du än behöver till din inramning. Ramarna är gjorda av kvalitetsmaterial som gör att du kan återanvända dem när du byter motiv på din tavelvägg. Hitta rätt storlek på din ram bland våra standardmått från 10x15 cm upp till 70x100 cm. Om du söker måttanpassade ramar så kan vi hjälpa dig i våra butiker, vi har en ramverkstad i varje butik med personal som är proffs på inramningar.

Svensktillverkade träramar

Vi har tavelramar av trä i format från 10x15 cm upp till stora ramar i 70x100 cm. De finns i flera olika stilar och färger. Våra tavelramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Vi har svarta ramar, vita ramar, guldramar, silverramar och ramar i naturliga utföranden av furu och ek.

Metallramar för posters och fotokonst

Vi har metallramar från tyska tillverkaren Nielsen Design. Smala ramar med riktigt glas, det givna alternativet för trendiga posters och modern fotokonst. Metallramarna finns i svart, silver och guld. Ramarna finns i storlekar från 10x15 cm upp till 70x100 cm, och även som kvadratiska ramar.

- Visa mer -
- Visa mindre -
Köp Ramar Online | Tavelramar | Stora Ramar

Stort sortiment av ramar

Vi säljer ramar till posters, prints, fotografier och alla typer av konstverk. Vi har tavelramar i format från 10x15 cm upp till stora ramar i 70x100 cm i många stilar och färger, allt från smala trendiga aluminiumramar i svart, silver och guld, till träramar i svart, vitt, silver, guld och brunt. Våra träramar tillverkas i Sverige och är gjorda av massivt trä som gör att ramarna håller i många år och klarar alla typer av inramningar. Vi använder endast riktigt glas så att din poster eller print får den bästa möjliga bildåtergivningen på din personliga tavelvägg. Vår filosofi handlar om hållbarhet, våra tavelramar klarar att återanvändas många gånger så att du lätt kan byta ut din poster utan att du behöver köpa en ny ram.

Hitta rätt ram som lyfter din poster

En anpassad inramning kan lyfta dina posters till en helt ny nivå. Det finns så mycket mer än svarta och vita standardramar, vi har hundratals olika ramlister att välja från. Låt din tavelram komplettera din poster och tänk på att välja en färg som matchar motivet. Vi hjälper dig med att visualisera olika typer av ramlister i våra butiker, ta med ditt original och kom in till oss och titta på ramar i Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Vi hjälper dig med olika förslag så att din tavla blir den bästa du kan få och blir ett blickfång på din tavelvägg.

Ramverkstad där du får hjälp med din inramning

Vi säljer ramar online men vi har också butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala där du kan få personlig hjälp med din inramning. Vi har en ramverkstad i varje butik där vi kan måttanpassa din ram efter dina önskemål. Vi i personalen har jobbat med inramningar i många år och har lång erfarenhet av måttanpassade ramar för alla typer av behov: Posters, prints, konstoriginal, målningar, personliga minnessaker och mycket mer.