15% rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på hela sortiment.
Fyll i din email-adress så skickar vi din rabattkod!


Handla ramar på FRAME IT
15% rabatt när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Klicka här
ramar-till-posters-inramningar-frameit

Ramar till posters och bilder

Vi säljer ramar av högsta kvalitet för posters, prints, fotografier, bilder och konstverk. Vårt sortiment av ramar i standardstorlekar täcker de flesta behov men vi kan även göra måttanpassade ramar i vilken storlek som helst. Oavsett vad du söker så kan vi hjälpa dig med dina inramningar. Alla våra ramar är gjorda av kvalitetsmaterial som gör att du kan återanvända dem när du byter motiv på din tavelvägg. Vi tror att snygga ramar av högsta kvalitet lyfter fram din bild eller poster på bästa sätt och gör att du kan njuta av din tavla i många år.

Svensktillverkade träramar

Vi har tavelramar av trä i format från 10x15 cm upp till stora ramar i 70x100 cm, i flera olika stilar och färger. Våra tavelramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning.

Trendiga metallramar

Vi har metallramar i flera olika färger. Snygga tavelramar med riktigt glas, det givna alternativet för trendiga posters och modern fotokonst. Metallramarna finns i svart, silver och guld, och storlekar från 10x15 cm upp till 70x100 cm.

- Visa mer -
- Visa mindre -

Trendiga ramar

Ramar 18x24Visa alla

Ramar A4 (21x29,7)Visa alla

Ramar 30x40Visa alla

Ramar 50x70Visa alla

Ramar 70x100Visa alla

Köp Ramar Online | Tavelramar | Fotoramar

Stort sortiment av ramar

Vi säljer ramar till posters, prints, fotografier, bilder och konstverk. Vi har tavelramar i format från 10x15 cm upp till stora ramar i 70x100 cm i många stilar och färger, allt från smala trendiga aluminiumramar i svart, silver och guld, till träramar i svart, vitt, silver, guld och brunt. Våra träramar tillverkas i Sverige och är gjorda av massivt trä som gör att ramarna håller i många år och klarar alla typer av inramningar. Vi använder endast riktigt glas så att din poster eller print får den bästa möjliga bildåtergivningen på din personliga tavelvägg. Vår filosofi handlar om hållbarhet, våra tavelramar klarar att återanvändas många gånger så att du lätt kan byta ut din poster utan att du behöver köpa en ny ram.

Hitta rätt ram som lyfter din poster

En snygg inramning kan lyfta dina posters till en helt ny nivå. Det finns så mycket mer än svarta och vita standardramar, vi har hundratals olika ramlister att välja från. Låt din tavelram komplettera din poster och tänk på att välja en färg som matchar motivet. Vi hjälper dig med att visualisera olika typer av ramlister i våra butiker, ta med ditt original och kom in till oss och titta på ramar i Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Vi hjälper dig med olika förslag så att din tavla blir den bästa du kan få och blir ett blickfång på din tavelvägg.

Ramverkstad där du får hjälp med din inramning

Vi säljer ramar online men vi har också butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala där du kan få personlig hjälp med din inramning. Vi har en ramverkstad i varje butik där vi kan måttanpassa din ram efter dina önskemål. Vi i personalen har jobbat med inramningar i många år och har lång erfarenhet av måttanpassade ramar för alla typer av behov: Posters, prints, konstoriginal, målningar, personliga minnessaker och mycket mer.


 

HANDLA HOS FRAME IT

Hållbara ramar av bästa kvalitet

Kvalitet och hållbarhet

30 dagars ångerrätt

30 dagars ångerrätt

Snabb leverans

Snabb leverans