Ramar till posters och prints

Ramar för alla dina inramningar

Ramar av hög kvalitet för posters, prints, fotografier, konstverk och andra typer av objekt. Svensktillverkade ramar av trä och aluminiumramar med riktigt glas för att skapa hållbara inramningar som lyfter fram motivet på din tavelvägg. Vi har ett stort sortiment av ramar både online och i butik.

Svensktillverkade ramar av trä

Vi säljer tavelramar i format från 10x15cm upp till 70x100cm i många olika stilar och färger. Våra träramar tillverkas i Sverige och har riktigt glas för bästa bildåtergivning.

Ramar av aluminium från Nielsen

Vi har ramar av metall från tyska tillverkaren Nielsen Design. Smala trendiga ramar med riktigt glas, det givna alternativet för modern fotokonst. Ramarna finns i svart, silver och guld.

We only sell frames we love

 

Populära produkter

Stockholm ram
Ram trendig aluminiumram från Nielsen
Cairo Ek Träram
Ramar till dina inramningar, trendiga ramar i bästa kvalitet

Ramar till dina posters

Vi säljer ramar till posters, prints, fotografier och alla typer av konstverk. Vi har tavelramar i format från 10x15 cm upp till 70x100 cm i många stilar och färger, allt från smala trendiga aluminiumramar i svart, silver och guld, till tavelramar av riktigt trä i svart, vitt, silver, guld och brunt. Våra träramar tillverkas i Sverige och är gjorda av massivt trä som gör att ramarna håller i många år och klarar alla typer av inramningar. Vi använder endast riktigt glas i våra ramar så att din poster eller print får den bästa möjliga bildåtergivningen på din personliga tavelvägg. Vår filosofi hanldar om hållbarhet, våra tavelramar klarar att återanvändas många gånger så att du lätt kan byta ut din poster utan att du behöver köpa en ny ram.

Ramverkstad där du får hjälp med din inramning

Vi säljer ramar online men vi har också butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala där du kan få personlig hjälp med din inramning. Vi har en ramverkstad i varje butik där vi kan måttanpassa din ram efter dina önskemål. Många i vår personal har jobbat i många år med ramar och ramverkstad och har lång erfarenhet av inramningar för alla typer av behov: Inramning av posters, prints, tröjor och personliga minnessaker.
Välkommen till oss på FRAME IT, en modern ramaffär.