Ramar och inramning för alla typer av tavlor

Ramar för alla dina inramningar

Ramar av hög kvalitet för posters, prints, fotografier, konstverk och andra typer av objekt. Svensktillverkade tavelramar med riktigt glas för att skapa hållbara inramningar som lyfter fram motivet på din tavelvägg. Vi har ett stort sortiment av träramar och metallramar både online och i butik.

Svensktillverkade träramar

Vi säljer träramar i format från 10x15 cm upp till 70x100 cm i många olika stilar och färger. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning.

Metallramar från Nielsen

Vi har metallramar från tyska tillverkaren Nielsen Design. Smala trendiga ramar med riktigt glas, det givna alternativet för modern fotokonst. Metallramarna finns i svart, silver och guld.

Populära ramar

Utvalda Ramar i 30x40 cm

Utvalda Ramar i 50x70 cm

Ramar till dina inramningar, trendiga ramar i bästa kvalitet

Ramar till dina posters

Vi säljer ramar till posters, prints, fotografier och alla typer av konstverk. Vi har tavelramar i format från 10x15 cm upp till 70x100 cm i många stilar och färger, allt från smala trendiga aluminiumramar i svart, silver och guld, till träramar i svart, vitt, silver, guld och brunt. Våra träramar tillverkas i Sverige och är gjorda av massivt trä som gör att ramarna håller i många år och klarar alla typer av inramningar. Vi använder endast riktigt glas så att din poster eller print får den bästa möjliga bildåtergivningen på din personliga tavelvägg. Vår filosofi handlar om hållbarhet, våra tavelramar klarar att återanvändas många gånger så att du lätt kan byta ut din poster utan att du behöver köpa en ny ram.

Ramverkstad där du får hjälp med din inramning

Vi säljer ramar online men vi har också butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala där du kan få personlig hjälp med din inramning. Vi har en ramverkstad i varje butik där vi kan måttanpassa din ram efter dina önskemål. Vi i personalen har jobbat med inramningar i många år och har lång erfarenhet av måttanpassade ramar för alla typer av behov: Posters, prints, konstoriginal, målningar, personliga minnessaker och mycket mer.

Vi kan hjälpa dig med dina tavlor

En anpassad inramning kan lyfta dina posters till en helt ny nivå. Det finns så mycket mer än svarta och vita standardramar, vi har hundratals olika ramlister att välja från. Låt din tavelram komplettera din poster och tänk på att välja en färg som matchar motivet. Vi hjälper dig med att visualisera olika typer av ramlister i våra butiker, ta med ditt original och kom in till oss och titta på ramar i Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Vi hjälper dig med olika förslag så att din tavla blir den bästa du kan få och blir ett blickfång på din tavelvägg.
Välkommen till oss på FRAME IT, en modern ramaffär.