reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart
Ramar till Samsung The Frame

Ramar till Samsung The Frame

FRAME IT har ett exklusivt samarbete med Samsung The Frame. Det ger dig möjlighet att anpassa din TV (från 2021 och senare) till din personliga stil och inredning, tack vare ett urval av exklusiva ramar.

Riktiga ramar till din TV

Nu kan du rama in din Samsung The Frame med en riktig tavelram. FRAME IT har i samarbete med Samsung tagit fram fyra olika ramar som du kan sätta på din TV. Det är fyra av våra finaste ramar i serien Stockholm och Rome. Ramarna finns i färgerna vitt, svart, guld och champagne och passar till alla Samsung TV The Frame från 2021 och framåt. 

Ramarna levereras färdigmonterade precis som alla våra vanliga tavelramar, så det är ingen risk att det blir glipor i hörnen eller att delarna inte passar ihop. Du hänger enkelt upp ramen på din TV och säkrar den med hakar på baksidan, ingen montering i väggen behövs.

Vi har fyra olika ramar till din TV

Vi har tagit fram fyra olika ramar till Samsung The Frame. Ramlisten Rome som finns i färgerna guld och champagne, och ramlisten Stockholm som finns i färgerna svart och vit.

Ramlisten Rome är en klassisk ramlist som påminner om en tavelram till en gammal oljemålning. Den här ramen ger en snygg och klassisk look till din TV, och får den att synas på väggen. Rome finns i färgerna Champagne och Guld.

Ramlisten Stockholm ger en sekelskifteskänsla och en känsla av elegans till din TV, en snygg ramlist med modern profil som passar in i många olika inredningsstilar och rum. Stockholm finns i färgerna svart och vitt.

Oavsett vilken av ramlisterna du väljer så kommer din TV garanterat att få en snygg inramning av bästa kvalitet, en inramning som kommer att få din TV att se ut som en riktig tavla när den visar bilder i konstläget. 

Ramarna levereras färdigmonterade

Alla ramar skickas från oss helt färdigmonterade så att det bara är att hänga upp ramen på tv:n när den kommer. Ramen har hakar monterade på baksidan som fälls ner bakom tv:n och håller ramen på plats, du behöver inte göra något med din tv eller borra hål i väggen för att montera den. Om du sedan vill ta bort den så är det bara att fälla tillbaka hakarna så kan du lyfta bort ramen igen, helt utan påverkan på din tv.

Fyra olika ramar till Samsung The Frame

FRAME IT x Samsung The Frame

FRAME IT är en modern ramverkstad som har allt som behövs för att inreda dina väggar. Hos FRAME IT hittar du den rätta ramen till ditt hem, och nu har FRAME IT tagit nästa steg där du även kan rama in din TV med riktiga tavelramar. Det som hänger på väggen är en av de viktigaste inredningsdetaljerna som du har i ditt hem, därför är FRAME ITs ambition att alltid vara den ledande rambutiken med den modernaste ramverkstaden.

Samsung TV

Design utgör hjärtat i det nordiska hemmet. Många som bor i Norden värdesätter sin personliga stil och vill uttrycka sig på ett unikt sätt. Vi inspireras av design och konst, och inreder våra hem i enlighet. Varje detalj är viktig och bidrar till en genomgående känsla av harmoni och lugn. Samma sak gäller tekniken i våra hem, där vi kräver utmärkt prestanda utan att kompromissa med estetiken. Vare sig det handlar om en TV eller vitvaror så vill vi att allt i våra hem ska spegla vår stil och oss som individer.

Samsung är otroligt stolta över att ha nordens nöjdaste* TV-kunder. Varje Samsung TV erbjuder stilren design och en otrolig bildkvalité. Samsung har en TV för alla, oavsett din personliga stil och behov.

The Frame

Tunnare, smartare och nu ännu mer anpassningsbar. The Frame är TV:n som både kan visa ditt favoritprogram och din favoritkonst. Sätt din personliga prägel på TV:n och välj på över 2600 konstverk ur ArtStore, anpassa med en ram som matchar din personliga stil och inredning. Allt detta medan du fortfarande kan uppleva fylliga färger och skarpa kontraster med QLED bildkvalitet.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}