reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ favItemsCount }}   {{ cartItemsCount }}
Måttbeställd passepartout till dina inramningar

Måttbeställd passepartout till dina inramningar

Vi kan hjälpa dig om du behöver passepartout med eget yttermått och innermått

Beställ måttanpassad passepartout

Nu gör vi det lätt för dig att köpa en måttbeställd passepartout till dina posters och bilder. Välj vilken färg du vill ha och fyll i innermått och yttermått. Granska din passepartout, lägg den i varukorgen och checka ut din order. Vi skär din passepartout med datastyrd passepartout-skärare som har en oöverträffad precision. Oavsett om du beställer en eller flera passepartouter så kan vi alltid lova en snabb leveranstid på 1-3 dagar.

Syrafri passepartout för lång hållbarhet

Alla våra passepartouter är tillverkas av syrafria och PH-neutrala material så när du köper passepartout av oss så kan du vara säker på att den är av bästa möjliga kvalitet. Genom att alltid använda kvalitets-godkända material så kan vi garantera att din inramning får lång hållbarhet och att du kan njuta av din tavla i många år. Vi tycker att det är superviktigt med kvalitet och hållbarhet när det gäller alla aspekter av inramningar.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}