Måttbeställd passepartout

Använd vår guide för att köpa en måttbeställd passepartout till dina posters och bilder. Välj vilken färg du vill ha och fyll i innermått och yttermått. Granska din passepartout, lägg den i varukorgen och checka ut din order. Leveranstid 1-2 dagar.

 
Läs mer

Måttanpassad passepartout

Passepartout 70x100? Passepartout 61x91? Passepartout 50x70? Passepartout i speciell färg? Om det inte finns en passepartout i rätt mått eller färg för din ram och din bild så kan vi hjälpa dig med en måttbeställd passepartout. Då anpassar vi både yttermåttet och innermåttet så att den passar exakt till storleken på din ram och storleken på din bild. Oavsett vilka mått du behöver så kan vi hjälpa dig. Vi kan även skära ovala och runda hål, eller andra former enligt dina önskemål. Passepartout collage? Inga problem, vi kan skära ut flera hål i samma passepartout så att du kan göra ett snyggt collage med flera bilder.

Passepartout med exakta mått

Vi skär passepartouter i en datorstyrd skärmaskin med millimeterprecision, i exakt de mått du behöver för din passepartout. Passepartout-kartongen är 1,8 mm tjock och du kan välja från passepartout färg i vit, offwhite eller svart. Vi kan även erbjuda ca 100 olika passepartout färger till att välja på, det finns i vårt beställningsortiment. Och vi kan ju förstås hjälpa dig med hela inramningen också, inte bara passepartouten.

Dölj texten
 
Måttbeställd passepartout - välj färg

1. Välj färg

Välj mellan vit, offwhite och svart.

Måttbeställd passepartout - fyll i mått

2. Fyll i måtten

Fyll i innermått och yttermått för passepartouten.

Måttbeställd passepartout - förhandsvisning

3. Din passepartout

Vi skapar en förhandsvisning och räknar ut priset.

 

Börja här, beställ passepartout

 

Måttbeställd passepartout till din bild

Nu gör vi det enkelt att köpa måttbeställd passepartout. Om du inte hittar rätt storlek eller bildöppning i vårt stora sortiment av standardpassepartouter så kan vi skära en måttbeställd passepartout helt enligt dina behov och önskemål. Välj från flera olika färger och skapa din egen unika passepartout.

Syrafri passepartout av högsta kvalitet

Passepartouten fungerar som en distans och förhindrar att bilden kommer i direktkontakt med glaset, så är det viktigt att den är tillverkad av rätt material så att den inte förstör bilden eller gör att bilden gulnar eller åldras med tiden. Alla våra passepartouter är tillverkade av syrafria och PH-neutrala material så när du köper passepartout av oss så kan du vara säker på att den inte råkar förstöra din inramning. Vi tycker att det är superviktigt med kvalitet och hållbarhet när det gäller alla aspekter av inramningar.

 

Måttbeställd passepartout

Måttbeställd passepartout - välj färg

1. Välj färg

Välj mellan vit, offwhite eller svart

Måttbeställd passepartout - fyll i mått

2. Fyll i mått

Mått: -

Måttbeställd passepartout - visa passepartout

3. Din passepartout

Granska förhandsvisning och pris

 

Måttbeställd passepartout

1. Välj färg

Välj vilken färg du vill ha på din passepartout.

 

Vit passepartout

Offwhite passepartout

Svart passepartout