;
{{ cartItemsCount }}
Stäng Menu
Stäng Varukorg
loding
{{ item.title }} Antal {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.finalpriceinclvattotal) }} {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.finalpriceinclvattotal) }} {{ globalFunctions.formatCartItemPrice(item.priceinclvattotal) }}
Studentskylt för 2023

Studentskylt för 2023

Nu är det dags att göra egen studentskylt till studenten! Välj från flera olika studentskyltar i tre olika storlekar: 35x50, 50x70 (vår storsäljare) och 70x100 cm. Vi kan även göra din studentskylt dubbelsidig i storlek 50x70. Samtliga skyltar levereras med pinne

Gör egen studentskylt online

Nu kan du beställa din studentskylt online på ett enkelt och smidigt sätt. Välj vilken mall du vill utgå ifrån och ladda upp din bild. Fyll i vilken text det ska stå och checka ut din beställning. När vi har fått in din beställning så printar vi din studentskylt och skickar till dig inom 2-4 arbetsdagar.

Snygga mallar med proffsigt resultat

Vi har tagit fram mallar för din studentskylt som är både moderna och klassiska. Hos oss finns dom klassiska mallarna med studentmössar, svenska flaggor och traditionella färger. Men vi har även moderna studentskyltar med stilrena mallar ochsnygga grafiska element. Oavsett om du söker en traditionell eller modern studentskylt så kan du hitta den hos oss.

<

Vad ska jag tänka på när jag gör egen studentskylt?

Det finns mycket att tänka på när man ska göra egen studentskylt.
Först och främst behöver man välja vilken typ av design som man vill ha på skylten. Här finns allt från klassiska designs med studentmössor, blågula flaggor, och ballonger i olika färger, man kan säga att det här är tidlös design för studentskyltar. Men nu för tiden kan du kan också hitta mer moderna designs. På en del studentskyltar finns stilrena grafiska element, emojis, hashtags och massor av andra tidsenliga detaljer. Vad man ska välja är helt och hållet baserat på tycke och smak. 
När man har valt design så är nästa steg att beställa studentskylten. Det som behövs vid beställningen är en bild, namnet på studenten, vilken klass det är och det datum som studenten går ut. Det här brukar man skriva på studentskylten och det görs ofta direkt vid beställningen. Man kan göra egen studentskylten online och få den hemleverad eller beställa i butik och få hjälp med att scanna in bilden. Tänk på att beställa i god tid och att du packar upp den direkt och kontrollerar att allt har blivit som förväntat. 🧑‍🎓 🎓 🎁

Vi har både moderna och klassiska studentskyltar

Vi har både moderna och klassiska studentskyltar för studenter. De moderna studentskyltarna har med tidsenliga grafiska element och plats för större bild och mer stilrent uttryck. De klassiska studentskyltarna har mer traditionell grafik och färger. Oavsett vilken design du väljer så kommer du garanterat att få en snygg och bra studentskylt.
Alla våra studentskyltar levereras med pinne som man enkelt fäster på baksidan med den medföljande självhäftande tejpen. Vi har fyra olika storlekar på skyltarna: 30x40cm, 35x50 cm, 50x70 cm (vår storsäljare) och 70x100 cm.
När du gör egen studentskylt online från oss så skickar vi den inom 3-7 arbetsdagar. Du kan också välja att hämta din studentskylt i butik för snabbare leveranstid.

/printstudio/studentskylt/