reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart
Studentskylt och studentplakat

Studentskylt och studentplakat

Just nu kampanj på alla studentskyltar 50x70, 399 kr (ord. 499 kr). Missa inte chansen, beställ redan idag! Gäller t.o.m. 30/4.

Beställ studentskylt online eller i butik

Nu är det dags att beställa din studentskylt för studenten 2024! Välj från flera olika mallar i tre olika storlekar: 35x50, 50x70 (vår storsäljare) och 70x100 cm. Vi har även en dubbelsidig studentskylt i storlek 50x70. Pinne av trä medföljer alltid, fästes på skylten med förmonterad stark dubbelhäftande tejp. Regnskydd ingår till alla studentskyltar i storlek 50x70 cm (gäller ej 2-sidiga)

Så här gör du för att beställa din studentskylt

Leta på en bild på barnet som tar studenten. Välj vilken mall du vill utgå ifrån och ladda upp din bild. Fyll i vilken text det ska stå och checka ut din beställning. När vi har fått in din beställning så printar vi din studentskylt och skickar till dig inom 3-5 arbetsdagar.

Studentskylt och studentbanderoll - Nyhet för Studenten 2024

Nyhet! Nu finns studentbanderoller som tillbehör

Vi har studentskyltar i flera olika stilar och storlekar och nu kan du även beställa passande studentbanderoller i samma stil. Studentbanderollerna finns i två olika storlekar, 55x125 cm och 80x200 cm. De printas på matt papper med samma mall som din studentskylt så att de passar ihop med bild, text och färger, ett perfekt tillbehör till studentmottagningen efter utspringet.
Du kan välja att lägga till studentbanderollen när du beställer din studentskylt.

Några tips när du ska beställa studentskylt

Här kommer några tips som du kan tänka på när du ska beställa din studentskylt. 
Först och främst behöver du välja en bild på personen som tar studenten. Det kan vara ett gammalt foto eller en nyare bild, antingen digitalt eller ett gammalt framkallat fotografi. Oavsett vad så får bilden gärna vara lite kul och visa personen i en dråplig situation, gärna från barndomen. Det är bra om bilden är personlig, bilden ska ju printas i stort format på skylten så att den syns tydligt vid utspringet.
Sedan kan du också välja vilken typ av design som du vill ha. Här finns klassiska studentskyltar med studentmössor, blågula flaggor och ballonger i olika färger, men vi har också mer moderna studentskyltar med stilrena grafiska element. Du väljer själv vilken stil du vill ha på din studentskylt. 
När du har gjort din beställning online så printar vi din studentskylt och skickar inom 3-5 arbetsdagar. Du kan även beställa i butik och få hjälp med att scanna in pappersbilder, om du inte har den digitalt. Tänk på att beställa i god tid innan studenten och att du packar upp din skylt direkt när du får den, och kontrollerar att den ser ut som förväntat. 

Det här ingår när du beställer studentskylt från oss

Alla våra studentskyltar levereras med pinne som man enkelt fäster på baksidan med den förmonterade självhäftande tejpen. Tejpen är superstark och klarar alla påfrestningar som skylten utsätts för. Vi har tre olika storlekar på skyltarna: 35x50 cm, 50x70 cm (vår storsäljare) och 70x100 cm. Storleken 50x70 finns även som dubbelsidig. Regnskydd ingår alltid när du köper storlek 50x70 så att du kan ha med den till studentens utspring oavsett vilket väder det är.

 


 

Köp studentskylt i butik, vi har flera butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Du kan beställa studentskyltar online eller i butik. Vi har butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala där du får snabb hjälp och personlig service.

 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}