reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ cartItemsCount }}
Studentskyltar

Studentskyltar

Köp studentskylt online med snabb leverans

Nu är det dags att göra egen studentskylt till studenten! Välj från flera olika mallar i tre olika storlekar: 35x50, 50x70 (vår storsäljare) och 70x100 cm. Vi kan även göra din studentskylt dubbelsidig i storlek 50x70. Pinne av trä medföljer alla studentskyltar, fästes på skylten med förmonterad stark dubbelhäftande tejp. Regnskydd ingår till alla studentskyltar 50x70 cm (gäller ej 2-sidiga)

Så här gör du för att beställa studentskylt

Leta på en bild på barnet som vill ha på studentskylten. Välj vilken mall du vill utgå ifrån och ladda upp din bild. Fyll i vilken text det ska stå och checka ut din beställning. När vi har fått in din beställning så printar vi din studentskylt och skickar till dig inom 3-5 arbetsdagar.

 

Här är våra mallar för studentskyltar

Vi har flera olika mallar för våra studentskyltar, både moderna och klassiska

 

Vad ska jag tänka på när jag gör egen studentskylt?

Det finns mycket att tänka på när man ska göra studentskylt.
Först och främst behöver man välja en bild på personen som tar studenten. Det kan vara ett gammalt foto eller en nyare bild, antingen digitalt eller ett gammalt framkallat fotografi. Oavsett vad så får bilden gärna vara lite kul och visa personen i en dråplig situation, gärna från barndomen. Nyckelordet är "personlig", bilden ska ju printas i stort format på studentskylten så att den syns tydligt vidd utspringet.
Sedan ska man också välja vilken typ av design som man vill ha på skylten. Här finns allt från klassiska designs med studentmössor, blågula flaggor, och ballonger i olika färger, man kan säga att det här är tidlös design för studentskyltar. Men nu för tiden kan du kan också hitta mer moderna designs. På en del studentskyltar finns stilrena grafiska element, emojis, hashtags och massor av andra tidsenliga detaljer. Vad man ska välja är helt och hållet baserat på tycke och smak. 
När man har valt bild och design så är nästa steg att beställa studentskylten. Det som behövs vid beställningen är en bild, namnet på studenten, vilken klass det är och det datum som studenten går ut. Det här brukar man skriva på studentskylten och det görs ofta direkt vid beställningen. Man kan göra egen studentskylten online och få den hemleverad eller beställa i butik och få hjälp med att scanna in bilden. Tänk på att beställa i god tid och att du packar upp den direkt och kontrollerar att allt har blivit som förväntat.

Moderna och klassiska studentskyltar

Vi har både moderna och klassiska studentskyltar för studenter. De moderna studentskyltarna har med tidsenliga grafiska element och plats för större bild och mer stilrent uttryck. De klassiska studentskyltarna har mer traditionell grafik och färger. Oavsett vilken design du väljer så kommer du garanterat att få en snygg och bra studentskylt.
Alla våra studentskyltar levereras med pinne som man enkelt fäster på baksidan med den medföljande självhäftande tejpen. Vi har tre olika storlekar på skyltarna: 35x50 cm, 50x70 cm (vår storsäljare) och 70x100 cm.
När du gör egen studentskylt online från oss så skickar vi den inom 3-7 arbetsdagar. Du kan också välja att hämta din studentskylt i butik för snabbare leveranstid.

Heter det studentskylt eller studentplakat?

Det är egentligen samma sak med olika namn. Studentskylt och studentplakat är en stor skylt med bild och text som man visar under utspringet när någon har tagit studenten. De finns ofta i storlekar 50x70 och 70x100 men även mindre studentskyltar kan vara behändiga, kanske för de mindre syskonen så att de också kan vara med och fira studenten.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}