reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramverkstad med tavlor och inramningar

Vi har lång erfarenhet av inramningar och tavlor. Hos oss kan du alltid hitta måttbeställda ramar av bästa kvalitet, oavsett vad du vill rama in. I vår ramverkstad så hjälper vi dig att välja passande ram och passepartout så att dina litografier och konstverk får bästa möjliga inramning. Visa mer

Ramverkstad med inramning av konstverk, litografier, original, posters, prints och saker

Inramning av tavlor är en konstform i sig, och valet av ramlist, passepartout och andra delar kan lyfta fram det motiv som du vill rama in. Genom att välja rätt färg och stil på ramlisten och passepartouten så kan originalets färger och känsla förstärkas, med rätt inramning så blir tavlan mer tilltalande och spännande att titta på.

Utbildade rammakare med lång erfarenhet

Vi som jobbar i ramverkstaden på FRAME IT har jobbat med inramning i många år, och vi vet vad som kan lyfta din tavla så att den får bästa möjliga förutsättningar att synas på väggen. Vi hjälper tusentals kunder med inramningar varje år, så kan vi garanterat hjälpa dig att välja rätt ram till rätt motiv och se till att din tavla blir så fin som möjligt.

I am green

Ramverkstad och inramning
Måttbeställda inramningar
Produktion i Sverige - bästa miljöval

Stäng

Filter

Storlekar

{{ size }}

TV-ram

{{ tvSize }}

Serie

{{ series }}

Färger

{{ color }}

Stil

{{ style }}

Material

{{ material }}

Proffsiga inramningar i vår ramverkstad

En av anledningarna till att man vill rama in sitt konstoriginal, litografi eller print brukar oftast vara att man vill ge den en fin presentation, att det blir en snygg tavla helt enkelt.
Men en annan viktig anledning är att skydda originalet från damm, fukt, starkt solljus och andra typer av förutsättningar som kan skada konstverket. Man vill ju att den ska hålla färgerna så länge som möjligt och inte bli förstörd med tiden. När vi gör inramningar i vår ramverkstad så använder vi enbart material av högsta kvalitet, ramlister i riktigt trä och metall, passepartout-kartong som är syrafri och PH-neutral, och vi rekommenderar alltid reflexfritt artglas som även blockerar UV-strålning från solljus. Artglas dämpar dessutom speglingen i glas som gör att du kan njuta av inramningen utan störande reflexer från lampor.

 


 

Ramverkstad i Stockholm, Göteborg och Uppsala

När du vill ha hjälp med att rama in ditt konstoriginal så är det enklaste att börja med att besöka oss i butik. Vi har en ramverkstad i varje butik där vi kan hjälpa dig att mäta in storleken och välja ramlist och passepartout till din inramning. Vi hjälper tusentals kunder varje år i våra butiker så vi har mycket erfarenhet från alla typer av inramningar, alla typer av motiv, och vi brinner för att ge dig bästa möjliga hjälp.

 

 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}