reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ favItemsCount }}   {{ cartItemsCount }}

FRAME IT Gränbystaden Uppsala

 

Ramar och inramning i Uppsala

Välkommen till vår butik i Gränbystaden. I butiken kan du handla ramar, passepartout, poster, prints och tillbehör. I vår ramverkstad kan vi hjälpa dig med alla typer av inramningar med måttanpassade ramar och passepartouter. Kom in till oss så hjälper vi dig med dina inramningar.

Ramar & ramverkstad

Vi har Uppsalas största butikssortiment med ramar från 10x15cm upp till 100x140cm. I ramverkstaden har vi hundratals ramlister och passepartouter för att skapa din egen ram i exakt den storlek du önskar. Hos oss kan du rama in vad som helst: Posters, fotokonst, konsttryck, målningar, tröjor, minnessaker och mycket mer. Om du söker efter ramar i Uppsala så är det här rätt butik för dig!

Posters & prints

Vi säljer fotokonst, posters och prints till dina väggar. Genom ett samarbete med Pictufy.com, en global fotocommunity, kan vi erbjuda tusentals bilder som fotokonst. Vi jobbar även med konstnärer och illustratörer som t.ex. Mikes Art, med lekfulla och konstnärliga tolkningar av kända favoriter. Hos oss hittar du alltid trendiga posters och prints för dina väggar.
Du kan också använda din egen bild för att skapa en personlig tavla. Du väljer själv storlek, material och inramning.

Välkommen till oss i Gränbystaden hälsar butikschef Peter med personal!

FRAME IT Gränbystaden Uppsala

Tele: 018-13 11 22
Email: granby@frameit.se

Öppettider:

Mån-Fre 10 - 20
Lör 10 - 20
Sön 10 - 20

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}