reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Tavelkrokar och tillbehör

Självhäftande tavelkrok för snabb och enkel upphängning av ramar och tavlor

Vi har tavelkrok för gips och betong och andra material, både självhäftande tavelkrok och vanlig tavelkrok med tavelspik och skruv. Hos oss hittar du även monteringssatser med allt som behövs för att hänga upp tavlor och ramar på väggen.

Stäng

Filter

Storlekar

{{ size }}

TV-ram

{{ tvSize }}

Serie

{{ series }}

Färger

{{ color }}

Stil

{{ style }}

Material

{{ material }}

Det finns tyvärr inga produkter som motsvarar dina val. Prova att ta bort något filter.

Guide för upphängning av tavlor på väggen - så här gör man

Att hänga upp tavlor med tavelkrokar är ett enkelt och effektivt sätt att förvandla dina väggar och ge ditt hem en personlig touch. Det är en konst i sig att placera och ordna tavlorna på ett sätt som både är estetiskt tilltalande och harmoniskt. Följ vår guide med steg och tips för att göra processen enkel och smidig.

Mät och planera: Innan du börjar hänga upp dina tavlor är det viktigt att noggrant mäta väggen och bestämma var varje tavla ska placeras. Detta kan göras genom att använda en måttband och eventuellt markera väggen med en blyertspenna för att få en översikt över layouten.

Skapa en layout: Försök att skapa en layout på golvet för att visualisera hur tavlorna kommer att se ut på väggen. Detta är ett bra sätt att experimentera med olika arrangemang innan du börjar borra hål i väggen.

Välj rätt tavelkrokar: Det finns olika typer av tavelkrokar tillgängliga, så se till att välja dem som passar din tavlors vikt och dimensioner. Kontrollera också att du har tillräckligt med tavelkrokar för alla dina konstverk.

Markera och borra: Markera var varje tavelkrok ska placeras på väggen. Borra sedan hålen och sätt i tavelkrokarna på rätt platser.

Häng upp tavlorna: När tavelkrokarna är på plats är det dags att hänga upp dina tavlor. Var försiktig när du lyfter och placerar varje tavla på sin respektive krok för att undvika skador.

Justera tavlorna: Ta ett pat steg bakåt och se över tavelväggen. Justera eventuellt placeringen av tavlorna för att säkerställa en balanserad och harmonisk komposition på väggen.

Att hänga upp tavlor är en rolig och kreativ process. Man kan välja oändligt många kombinationer av storlekar och orientering på tavlorna för att fylla väggen. Tänk också på att man kan variera färg och stil på själva ramarna för att skapa ytterligare variation. 
Det underlättar om man använder självhäftande tavelkrokar, då man slipper borra hål eller spika i väggen för traditionella tavelkrokar eller tavelspikar. Det är då viktigt att kontrollera materialet i väggen och vikten på tavlorna, så att de självhäftande tavelkrokarna håller och inte ramlar ner från väggen. 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}