reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramar 50x70 för posters och prints

Ramar 50x70 är den vanligaste och mest populära storleken på ramar när man vill rama in posters och prints. Vi har många ramar i olika ramlister och färger så att du kan hitta den ram som passar bäst för just din inramning. Handla i butik eller online med snabb leverans.

Snygga ramar för inramning av posters och prints

Rama in dina posters med lyxiga ramar 50x70 av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar tillverkas av Nielsen i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra tavelramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.

Ramar i både trä och metall

Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ramar som passar till alla typer av posters och prints. Alla ramar 50x70 har upphängningsanordning för stående och liggande upphängning på väggen. Du hittar förutom ramar i trä och metall för storleken 50x70 cm även dessa ramar i alla olika färger så att de passar ditt motiv eller rum på bästa sätt.

Lägg till en passepartout till din ram 50x70

Vi har även passepartouter som du kan använda när du ramar in dina posters. Med en passepartout kan du använda en bild i mindre storlek i en större tavelram, t.ex en bild i storleken 40x50 cm ihop med ramar 50x70. På det sättet så kommer din bild att göra ett stort intryck på väggen och se riktigt proffsig ut. Passepartouterna finns i flera olika färger, och vi kan måttanpassa öppningen så att det passar ihop med din bild.

Ramar i många färger

Vi har många olika ramlister att välja på i flera olika färger. Våra träramar finns som vita, svarta, silver och guld men även ek och andra naturliga träfärger. Våra metallramar finns som svart, silver och guld, och vårt senaste nyhet är metallramen Alpha med träfanér som kombinerar stabiliteten hos metall med den naturliga finishen från trä.

Tavelvägg med ramar i olika storlekar

När du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar från oss så kan du byta ut motiven många gånger utan att ramen går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Komplettera gärna med tavelramar i mindre storlek (t.ex. 13x18, 18x24, 30x40). Med olika storlekar kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend.

Det finns ju så många ramar att välja på

Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker. Om du inte hittade rätt ram här så kanske du kan söka bland alla våra ramar.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}