reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramar 70x100

Ramar 70x100 cm för posters och prints. Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ramar 70x100 som passar till alla typer av inramningar. Alla våra tavelramar kan användas både som stående format (70x100) och liggande format (100x70).

Ramar 70x100 för posters och prints

Rama in dina posters med ram 70x100 av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar tillverkas av Nielsen i Tyskland och är en ram som många föredrar många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra ramar klarar av att användas om och om igen till många inramningar när du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och kvalitetsramar till bra priser.

Ramar 70x100 i många färger

Vi har många olika tavelramar att välja på i flera olika färger. Våra träramar finns som vita, svarta, silver och guld men även ek och andra naturliga träfärger. Våra metallramar finns som svart, silver och guld, och vårt senaste nyhet är metallramen Alpha med träfanér som kombinerar stabiliteten hos metall med den naturliga finishen från trä.

Stora tavelramar som är stabila

Det är viktigt att ramen är tillverkad av solida material som trä eller metall så att den är stabil även i stora format. Våra ramar 70x100 är tillverkade av riktigt trä eller aluminium/metall som ger bra stabilitet och hållbarhet över tid. Alla tavelramar levereras med upphängsanordning för både vertikal och horisontell upphängning på väggen.

Ramar 70x100 med passepartout

Vi har även passepartouter för ramar 70x100. Med en passepartout kan du använda en bild i mindre storlek i en större ram, t.ex en bild i storleken 60x80 cm ihop med ramar 70x100. På det sättet så kommer din bild att göra ett stort intryck på väggen och se riktigt proffsig ut. Passepartouterna finns i flera olika färger, och vi kan måttanpassa öppningen så att det passar ihop med din bild.

Bygg din tavelvägg med tavelramar i olika storlek

Om du bygger din tavelvägg med våra tavelramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att ramen går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Komplettera gärna med tavelramar i mindre storlek (t.ex. 30x40, 40x50, 50x70, 60x80). Då kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Välj ram i en färg som lyfter fram motivet och kompletterar färgerna i din poster eller print. Våra ramar 70x100 finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}