reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ cartItemsCount }}

Ramar 40x50

Ram 40x50 cm för posters och prints i motsvarande storlek. Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ram 40x50 som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra ramar kan användas både som stående format (40x50) och liggande format (50x40).

Ram 40x50 för posters och prints

Rama in dina posters med ramar i 40x50 av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar tillverkas av Nielsen i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.
Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar 40x50 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storleker (t.ex. 13x1818x24A4 (21x30)50x7070x100). Då kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra 40x50 ramar finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.

Det finns ju så många ramar att välja på

Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker. Om du inte hittade rätt ram här så kanske du kan söka bland alla våra ramar.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}