Ramar A4

Vi har ramar i storleken A4. Rama in dina A4-posters, diplom eller certifikat. Våra träramar tillverkas i Sverige och våra aluminiumramar kommer från Nielsen i Tyskland och vi använder riktigt riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra A4-ramar kan både hängas på väggen och ställas på bänken eller bordet.

Visar 266 produkter av 266Vad söker du?

Today is your framing day

Inramningstips #4

En svart ram skapar en distinkt och tydlig inramning till din poster.

Inramningstips #9

Skapa variation på din postervägg genom att använda olika sorters ramar.

Inramningstips #10

Använd många olika storlekar på dina tavlor för att skapa variation på din tavelvägg.

 

Ramar i A4 (21x30)

Rama in dina posters med ramar av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar kommer från Nielsen Design i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara fotoramar till bra priser.
Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar i A4 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storlekar (t.ex. 13x18, 18x24, 30x40, 50x70, 70x100). Med flera olika storlekar och format kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra A4-ramar finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.