reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramar A2

Ramar i A2 (42x59,4 cm) för posters, prints, diplom, certifikat m.m. i motsvarande storlek. Storleken på A2 är 42x59,4 cm. Svensktillverkade träramar med riktigt glas, vi har ramar i A2-format som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra ramar kan användas både som stående format (42x59,4 cm) och liggande format (59,4x42 cm).

Ramar A2 för posters och prints

Rama in dina posters, prints m.m. med A2 ramar av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra A2-ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara fotoramar till bra priser. Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar A2 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storlekar (t.ex. A4A3). Med flera olika storlekar och format kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra A2 ramar finns i svart och vitt.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}