reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramar A3

A3-ramar för posters, prints, diplom, certifikat m.m. i motsvarande storlek. Storleken på A3 är 29,7x42 cm. Vi har svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ram A3 som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra ramar kan användas både som stående format (29,7x42) och liggande format (42x29,7).

A3-ramar (29,7x42) för posters, prints, diplom och certfikat

Rama in dina posters, prints, diplom, certifikat m.m. med A3 ramar av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar tillverkas Nielsen i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra A3-ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara fotoramar till bra priser. Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar A3 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storlekar (t.ex. A4A2). Med flera olika storlekar och format kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra A3 ramar finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}