reviews 950+ recensioner
Reviews Select country     {{ cartItemsCount }}

Ramar 40x60

Ramar 40x60 cm för posters och prints. Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ramar som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra 40x60 ramar kan användas både som stående format (40x60) och liggande format (60x40).

Ram 40x60 - en av de vanligaste storlekarna

40x60 är ett storlek som har proportionerna 2:3. Det är det mest använda formatet inom fotografi då både digitala kameror och analoga kameror med vanlig 35mm film har detta format. Genom att printa bilder i storlek 40x60 cm så kan man montera dem direkt i 40x60-ramar utan att man behöver beskära en del av motivet från originalbilden. Man kan använda ramarna för stående eller liggande format, det finns upphängingsanordning på baksidan som passar för båda formaten.

Ram 40x60 svart och flera andra färger

Vi har ramar i storleken 40x60 i flera olika färger och varianter. Den mest efterfrågade färgen är svart och vi har både träramar och metallramar som är svarta i storleken 40x60 cm. På senare tid har vi tagit fram flera olika varianter av 40x60 ramar så nu vi har även ett antal träfärgade ramar som obehandlad lönn, ek, teak och valnöt. Träfärgade ramar är trendigt just nu och passar bra till alla typer av bilder och framförallt till svart/vita bilder. Träfärgen i ramen ger en naturlig känsla som passar bra ihop med bilder i gråskala, ramens färg blir ett perfekt komplement till bilden.

Svensktillverkade ramar av bästa kvalitet

Våra ramar 40x60 är av högsta kvalitet och det är något som vi är stolta över. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar tillverkas av Nielsen i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra tavelramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.
Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar 40x60 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storlekar (t.ex. 30x4040x5050x7060x8070x100). Då kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}