reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Ramar 50x60

Ram 50x60 cm för posters och prints i motsvarande storlek. Svensktillverkade träramar med riktigt glas, vi har ram 50x60 som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra ramar kan användas både som stående format (50x60) och liggande format (60x50).

Ram 50x60 till posters och prints

Rama in dina posters med ramar i 50x60 av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra ramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.
Om du bygger din tavelvägg med kvalitetsramar så kan du byta ut motiven många gånger utan att de går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Med ramar 50x60 kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Komplettera gärna med tavlor i andra storleker (t.ex. 30x4040x5050x7070x100). Då kan du lätt variera din komposition baserat på motiv och trend. Våra 50x60 ramar finns i svart och vitt.

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}