reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart

Posters & Prints

Snygga posters med fotokonst och illustrationer

Köp posters från vårt enorma sortiment, vi har tusentals motiv i många olika kategorier och stilar. Vi printar din poster på matt premium papper med suverän kontrast och färgåtergivning.  Visa mer

Hitta nya posters till dina väggar

I vårt sortiment finns tusentals motiv som du kan köpa i den storlek som passar dig bäst. Sortimentet är uppdelat i kategorier, kollektioner och fotografer men du kan också söka efter motiv via sökfunktionen. Alla motiv kan beställas i olika storlekar från A4, 30x40cm, 50x70, 70x100cm och upp till 100x150cm, även kvadratiska format. Vi printar alla posters på tjockt matt papper med suverän kontrast och färgåtergivning.

Vi har lång erfarenhet av posters och tavlor

Vi som jobbar på FRAME IT har jobbat med tavlor i många år och har lång erfarenhet att hjälpa våra kunder med allt som gäller inramning av posters och prints. Vi hjälper dig gärna när du ska köpa nya tavlor till dina väggar. Du kan alltid handla från oss online här på webben, men vi kan även hjälpa dig i våra butiker. Hos oss kan du få personlig service med råd och tips om allt som gäller att hitta rätt tavla, val av inramning med olika förslag på ramar och passepartout, och hur man hänger dem på väggen med rätt typ av tavelkrok. 

Sökresultat {{ selectedSearchFilter.name }}

{{ selectedCollectionFilter.name }} {{ selectedSearchFilter.name }}: {{ selectedSearchFilter.value }} {{ selectedSortOrder.name }} {{ selectedColorFilter.name }} {{ selectedImageTypeFilter.name }} {{ selectedImageFormatFilter.name }}

Det finns tyvärr inga produkter som motsvarar dina val. Prova att använda ett annat sökord, eller sök på engelska.

Föregående {{ selectedPage }} Nästa

Köp posters för dina väggar

Unika posters med marknadens bästa kvalitet 

Att sätta upp tavlor på väggen som konst är en populär metod för att förvandla ditt hem eller kontor till en personlig och inspirerande plats. Vi har posters i många olika motiv och stilar, vilket gör det möjligt för dig att uttrycka din personliga smak och skapa en atmosfär som passar din estetik. Många skapar hela tavelväggar för att skapa en helhet med sammanhållande färg eller motiv på väggen.

En av fördelarna med att använda posters som konstverk är det breda utbudet av tillgängliga motiv. Oavsett om du är intresserad av abstrakt konst, fotografier, citat eller reproduktioner av kända mästerverk, finns det ett motiv för varje smak. Det gör att du kan skapa en unik samling mad tavlor som återspeglar din personliga stil.

En annan fördel är att priset gör det möjligt att experimentera med olika bilder och kompositioner när du skapar dina tavelväggar. Jämfört med originalkonstverk eller exklusiva tryck kan du köpa en poster till överkomligt pris, vilket gör det möjligt för alla oavsett budget att förvandla sina rum med konst. Vi har ett stort sortiment av unika motiv, vilket ger dig enkel tillgång till ett brett utbud av konstverk.

Att använda posters som konst ger också flexibilitet när det gäller att ändra utseendet på ett rum. Om du tröttnar på ett motiv eller vill ändra stilen i rummet kan du enkelt byta ut dem utan att spendera mycket pengar. Det gör det möjligt för dig att experimentera med olika kombinationer och skapa förändringar i inredningen när du känner för det.

För att skapa en fin tavelvägg så bör du definitivt rama in dina posters. Tavelramar ger en snygg avslutning och kan hjälpa till att förstärka konstverkets visuella effekt. Dessutom kan du välja ramar som kompletterar färgerna och stilen på ditt rum för att skapa ett enhetligt uttryck. Vi har ett stort sortiment av ramar med riktigt glas som du kan använda till dina inramningar så att dina posters får bästa kontrast och färgåtergivning.

Sammanfattningsvis kan man absolut använda posters som konstverk och sätta dem på väggen för att skapa en personlig och kreativ atmosfär. Med det stora utbudet av motiv och överkomliga priser så blir det en möjlighet där du kan uttrycka dig själv och skapa ett utrymme som är unikt och trivsamt.

Posters på premium matt papper i alla storlekar

Alla posters printas av oss själva på premium matt papper, ett tjockt premium papper med bra färgåtergivning. Ett tjockt papper är lätt att montera i ram så att det blir platt och fint även vid stora storlekar. Papperet har en matt yta som inte reflekterar ljus från omgivningen så att postern ser fin ut från alla olika vinklar. Vi använder endast professionell printteknik som gör att färgåtergivningen blir enastående och hållbar.

 

Rama in dina posters med riktiga tavelramar

Våra posters passar väldigt bra att rama in med alla typer av ramar men självklart så rekommenderar vi kvalitetsramar med riktigt glas för bästa bildåtergivning. I vårt eget ramsortiment finns både träramar och metallramar i alla vanliga storlekar. Våra träramar är dessutom tillverkade i Sverige, något som vi själva är stolta över och självklart rekommenderar till alla posters. Ramarna finns i svart, vitt, silver, guld och i flera naturella färger som t.ex. lönn, teak och ek. Du hittar alla ramar här: Ramar och tavelramar till posters
För optimal färgåtergivning och bästa möjliga upplevelse av din nya poster så rekommenderar vi dessutom att byta ut glaset till ett reflexfritt glas, artglas. Vi kan hjälpa till med att byta glas i vår ramverkstad som finns i alla våra butiker, du hittar våra butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala.

 

Köp posters i butik, vi har flera butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Vi har ett stort sortiment av posters i våra butiker, där du får snabb hjälp och personlig service när du letar posters och prints.

 

 

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}