reviews 1000+ recensioner
Reviews Select country   Customer service   {{ favItemsCount }} Favorites   {{ cartItemsCount }} Shopping cart
Tavelramar till Samsung The Frame

Tavelramar till Samsung The Frame

FRAME IT har ett exklusivt samarbete med Samsung The Frame. Det ger dig möjlighet att anpassa din TV (från 2021 och senare) till din personliga stil och inredning, tack vare ett urval av exklusiva ramar.

Tavelramar till din TV och dina posters

Nu kan du rama in din Samsung The Frame med en riktig tavelram. FRAME IT har i samarbete med Samsung tagit fram fyra olika ramar som du kan sätta på din TV. Det är fyra av våra finaste ramar i serien Stockholm och Rome. Ramarna finns i färgerna vitt, svart, guld och champagne och passar till alla Samsung TV The Frame från 2021 och framåt. Samma ramar finns även som vanliga tavelramar i storlekarna 30x40,40x50, 50x70 och 70x100, så nu kan du enkelt skapa din egen tavelvägg ihop med din Samsung The Frame.

Snabb och enkel montering av TV-ramen

Ramarna till Samsung The Frame levereras färdigmonterade precis som alla våra vanliga tavelramar. Du behöver inte sätta ihop delarna själv, ramen är ihopsatt från början så det är ingen risk att det blir glipor i hörnen eller att delarna inte passar ihop. Du hänger enkelt upp ramen på din TV och säkrar den med hakar på baksidan, ingen montering i väggen behövs.

 

Här kan du handla tavelramarna till Samsung The Frame

 

Inramning med tavelramar till TV och posters

Skapa din egen tavelvägg ihop med din TV! Nu kan du rama in Samsung The Frame TV med riktiga tavelramar och passa ihop den med dina andra tavlor med samma typ av tavelram. Ramen Stockholm är en snygg tavelram som passar i de flesta typer av rum och inredningsstilar. Den ger en robust intryck samtidigt som den känns vintage och modern på samma gång. Stockholm är en svensktillverkad träram med riktigt glas där vi inte tummar på kvaliteten, och finns i färgerna svart och vit. Vi har även ramen Rome som är en mer klassisk ram i färgerna guld och champagne.

Tavelvägg med Samsung The Frame

Close studio

Vill du lägga till inramning för {{ item.title }}?

{{ product.name }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.offerPrice) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }} {{ globalFunctions.formatProductPrice(product.price) }}