Ramar 50x70

Ramar i storleken 50x70 cm. Rama in dina 50x70-posters med tavelramar av bästa kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige och våra aluminiumramar kommer från Nielsen i Tyskland. Vi använder bara riktigt glas i ramarna för bästa känsla och bildåtergivning.

Visar 266 produkter av 266Vad söker du?

Today is your framing day

Inramningstips #4

En svart ram skapar en distinkt och tydlig inramning till din poster.

Inramningstips #9

Skapa variation på din postervägg genom att använda olika sorters ramar.

Inramningstips #10

Använd många olika storlekar på dina tavlor för att skapa variation på din tavelvägg.

 
50x70

 

Ramar i storleken 50x70

Rama in dina posters med ramar av högsta kvalitet. Våra träramar tillverkas i Sverige av massivt trä och har riktigt glas för bästa bildåtergivning. Våra aluminiumramar kommer från Nielsen Design i Tyskland och är en favoritram för många fotografer vid inramning av fotokonst. Våra tavelramar klarar av att användas till många inramningar om du vill byta ut din poster eller bild, vår filosofi är att erbjuda hållbara och bra tavelramar till bra priser.
När du bygger din tavelvägg med ramar från oss så kan du byta ut motiven många gånger utan att ramen går sönder och det blir lätt att anpassa tavelväggen när du vill göra om den. Komplettera gärna med tavlor i mindre storlek (t.ex. 13x18, 18x24, 30x40). Med olika storlek kan du lätt planera din komposition och variera den baserat på motiv och trend. Våra 50x70 ramar finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek.