fotokonst-ramar-tavlor-frameit

Posters & Prints till dina väggar

Trendiga posters och högklassig fotokonst. Skapa din egen personliga tavelvägg och med posters och prints i många olika stilar.

Unika posters

Vi har unika posters från erkända designers och konstnärer. Posters med hög kvalitet och trendiga motiv som ger din tavelvägg ett exklusiv känsla.

Modern fotokonst

Genom ett samarbete med 1x.com, en global fotocommunity, så kan vi erbjuda modern fotokonst och fotografiska posters av fotografer från hela världen.

- Visa mer -
- Visa mindre -
Posters och prints för trendiga tavelväggar

Posters och fotokonst

Vi samarbetar med utvalda designers och konstnärer i vårt sortiment av posters. Vi har posters av Olle Eksell, designern bakom det berömda motivet Ögon Cacao. Han har även gjort unika posters av Stockholm, både kartor och motiv från olika platser som NK, Slussen, Stureplan, Odenplan, Skansen. Hans posters printas på exklusivt matt papper och finns i 50x70 och 70x100.
Vi har även posters av Peytil, ett Stockholms-baserat konstprojekt med unika posters som Antibes, San Remo, Serenity Lines, Venice m.f.l. Peytils posters finns i storlekar 30x40, 50x70 och 70x100cm.

Posters för trendiga tavelväggar

Hos oss hittar du posters med både unika och trendiga motiv som passar perfekt på din tavelvägg. Vad som är trendigt varierar över tid men något som alltid är populärt är klassiska designs och posters från kända konstnärer som man kan blanda med moderna motiv för att skapa ett personligt uttryck på tavelväggen. Det är också bra att variera storleken på posters för att skapa variation och dynamik, det gör att tavelväggen blir mer hållbar och uttrycksfull. Tänk på att välja ramar som håller för flera omramningar så att du kan byta ut motiven utan att du behöver byta ut ramarna. Vi har svensktillverkade träramar och aluminiumramar med riktigt glas som båda är hållbara och ger bästa bildkvalitet till dina posters. Se vårt sortiment av ramar här: Ramar från FRAME IT