15% rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på hela sortiment.
Fyll i din email-adress så skickar vi din rabattkod!


Handla ramar på FRAME IT
15% rabatt när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Klicka här
fotokonst-ramar-tavlor-frameit

Posters & Prints till dina väggar

Trendiga posters med högklassig fotokonst, vi har tusentals bilder som du kan välja från. Hitta dina favoriter och kombinera ihop posters för att skapa ditt eget uttryck hemma, din vägg är mer personlig än någonsin tidigare. Vi har fotografiska posters som ingen annan har.

Fotografiska posters

Vi har unik fotokonst av fotografer från hela världen. Genom ett samarbete med 1x.com, en modern fotocommunity, så kan vi erbjuda tusentals fotografiska posters i många olika stilar och storlekar. Här finns all slags fotografi: Porträtt, Abstrakt, Stämning, Kreativ konst, Landskapsbilder, Modern konst, Minimalism och mycket mer. Hitta dina favoritbilder och köp din fotokonst online.

- Visa mer -
- Visa mindre -

Populära posters

Posters och prints, fotokonst för trendiga tavelväggar

Fotografiska posters

Vi samarbetar med 1x, en modern fotocommunity med fotografer från hela världen. 1x är ett modererat fotokonst-galleri vilket innebär att bilderna som publiceras är granskade och godkända av deras curators. Vi vill hålla en hög kvalitet på våra fotografiska posters både innehållsmässigt och kvalitetsmässigt. Hitta dina favoritbilder bland porträtt, landskapsbilder, abtrakta bilder, kreativt redigerade och många fler kategorier. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta och köpa fotokonst.

Posters för trendiga tavelväggar

Hos oss hittar du posters med både unika och trendiga motiv som passar perfekt på din tavelvägg. Vad som är trendigt varierar över tid men något som alltid är populärt är klassiska designs och posters från kända konstnärer som man kan blanda med moderna motiv för att skapa ett personligt uttryck på tavelväggen. Det är också bra att variera storleken på posters för att skapa variation och dynamik, det gör att tavelväggen blir mer hållbar och uttrycksfull. Tänk på att välja ramar som håller för flera omramningar så att du kan byta ut motiven utan att du behöver byta ut ramarna. Vi har svensktillverkade träramar och aluminiumramar med riktigt glas som båda är hållbara och ger bästa bildkvalitet till dina posters. Se vårt sortiment av ramar här: Ramar från FRAME IT


 

HANDLA HOS FRAME IT

Hållbara ramar av bästa kvalitet

Kvalitet och hållbarhet

30 dagars ångerrätt

30 dagars ångerrätt

Snabb leverans

Snabb leverans