Leveransalternativ

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ för dig som kund. Leveransalternativen kan skilja sig beroende på ort och tidpunkt.

Uthämtning i butik, Click & Collect

Du kan välja att hämta ut din order i någon av våra butiker. Vi har butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Du kommer då att få ett sms eller email när din order är tillgänglig för att hämtas ut, normalt sett samma dag. Du kan också kontakta butiken för att få veta när din order kan hämtas.
Leveranskostnad: Gratis

DHL Uthämtningsställe

Du kan välja att få din order skickad till uthämtningsställe för DHL. Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar efter du har lagt din order, och i vissa fall redan samma dag. Transporttiden till valt uthämtningsställe varierar beroende på destination men är normalt 1-2 vardagar.
Leveranskostnad: 69 SEK, fraktfritt på orders över 700 SEK

DHL Hemleverans

Du kan välja att få din order hemlevererad med DHL. Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar efter du har lagt din order, och i vissa fall redan samma dag. Digital avisering från DHL ingår i leveransen, där du kan själv välja leveransdag för din order.
Leveranskostnad: 199 SEK

DHL Företagsleverans

Du kan välja att få din order levererad till företaget med DHL. Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar efter du har lagt din order, och i vissa fall redan samma dag. Din order levereras till företaget under kontorstid.
Leveranskostnad: 139 SEK

Hemleverans med AIRMEE

I Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping kan du välja att få din order hemlevererad med Airmee. Fyll i ditt postnummer i utcheckningen och om det är möjligt att få hemleverans med Airmee till ditt postnummer så kan du välja det som leveransalternativ när du checkar ut.
Digital avisering från Airmee ingår i leveransen, där kan du själv komplettera med instruktioner och adressuppgifter (portkod m.m.)
Leveranskostnad: 69 SEK, fraktfritt på orders över 700 SEK

Kontakta oss gärna om du har har frågor om våra leveransalternativ:
kundservice(at)frameit.se

 

Hur gör man retur?

Du kan returnera din order i någon av våra butiker eller genom att skicka den till oss. OBS att du inte kan returnera produkter som specialtillverkats för dig, t.ex. print från egen bild eller måttbeställd passepartout.

Retur i butik

Du kan returnera din order i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Kom ihåg att alltid kontakta oss på kundservice(at)frameit.se så att vi vet om att du vill returnera din order.

Retur via DHL Uthämtningsställe

Du kan returnera din order genom att skicka den till oss från ett uthämtningsställe för DHL. Vi kan erbjuda dig en returfraktsedel mot en kostnad på 149 SEK, kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig med det.
Du kan även ombesörja frakten själv, skicka då paketet som företagspaket till följande adress:
FRAME IT
Kungsgatan 41
111 56 Stockholm
Att: Retur
Tele: 08-14 21 22
Email: kundservice(at)frameit.se

När vi får in din retur till oss så ordnar vi med kreditering av din order.