Om oss

FRAME IT är en modern ramaffär med e-handel och butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi säljer inramning, ramar och posters av bästa material och högsta kvalitet.

Ramar & ramverkstad

Vi har Sveriges största sortiment med standardramar från 10x15cm upp till 70x100cm. I ramverkstaden har vi hundratals ramlister och passepartouter för att skapa din egen ram i exakt den storlek du önskar. Hos oss kan du rama in vad som helst: Posters, fotokonst, konsttryck, målningar, tröjor, minnessaker och mycket mer.

Posters & prints

Vi säljer fotokonst, posters och prints till dina väggar. Genom ett samarbete med 1x.com, en global fotocommunity, kan vi erbjuda tusentals bilder som fotokonst. Vi jobbar även med designers som t.ex. Olle Eksell, formgivaren av det klassiska motivet Ögon Cacao, i vårt sortiment av posters. Hos oss hittar du alltid trendiga posters och prints för dina väggar.
Du kan också använda din egen bild som du har i din dator eller mobil för att skapa en personlig tavla. Du väljer själv storlek, material och inramning.