Stäng MENU
Stäng Din varukorg
Snygga tavlor för dina väggar

Snygga tavlor för dina väggar

Designa din egen unika tavla med art prints och ramar

Snygga tavlor för dina väggar

Tavla med fotokonst

Vi har ett stort sortiment av fotokonst och art prints som passar perfekt att designa din tavla från. Vi har motiv i alla kategorier och stilar, med allt från klassiska landskapsbilder till street photography, porträtt, abstrakta bilder och mycket mer. Det här är modern och trendig fotokonst som utmanar det visuella intrycket och oavsett vad du söker efter så kan du garanterat hitta ett motiv för din tavla hos oss.

Tavlor i många storlekar

Våra prints och ramar finns alla tänkbara storlekar, från små tavlor i 15x21 cm, traditionella storlekar som A4, 30x40, 50x70 och 70x100, till enorma gigantiska tavlor i 100x140 cm. Vi har även kvadratiska format från 20x20cm upp till 100x100cm. Om du vill ha ännu större format eller udda format? Inga problem, vi kan hjälpa dig i vår kundservice och våra butiker med tavlor i anpassade storlekar oavsett vilka mått du vill ha.

Här finns några exempel på motiv till din nya tavla

Art Print - Untitled Lion

Print på matt papper
109 kr

Art Print - Majestic

Print på matt papper
109 kr

Art Print - Sidewalk

Print på matt papper
109 kr

Art Print - I feel observed

Print på matt papper
109 kr

Art Print - Red explosion

Print på matt papper
109 kr

Art Print - Grace

Print på matt papper
109 kr

Art Print - Memento Mori

Print på matt papper
109 kr

Den nya tidens tavlor

Det har aldrig varit enklare att hitta snygga tavlor att hänga upp på väggen! De senaste åren har marknaden exploderat med posters och prints som man kan rama in själv och skapa sin egen unika tavla. Vi på FRAME IT har ett stort sortiment av prints som du köpa i valfri storlek och sedan rama in med passande ramar, t.ex. svensktillverkade träramar eller exklusiva metallramar.

Utvalda motiv till din tavla

Vi jobbar med en av världens största communities för fotografer och fotokonst. 1X har tusentals anslutna fotografer och egna curators som hela tiden väljer ut motiv och publicerar snygg fotokonst som passar som tavlor i alla möjliga material och storlekar. Motiven varierar och här finns allt från klassiska motiv på landskap och stilleben men och väldigt mycket modern fotokonst där fotografen hittar nya progressiva sätt att avbilda verkligheten. Om du söker en tavla med unikt uttryck så kan du garanterat hitta den bland våra art prints.

Vi är specialister på inramning av tavlor

Vi har flera butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi har utbildade rammakare och specialister på tavlor. I våra butiker kan vi hjälpa dig med alla frågor om inramningar och få personlig hjälp med att välja ram, passepartout och print för din tavla.